Ogwe Okpokoro Ọcha Dị Ọcha Dị Ọcha – Njikere Ịrụzi Ihe
Vidiyo
Nsụgharị Bekee Ọkachamara: Ụzọ Usoro Mmepụta (Njikwa Usoro zuru oke akpaghị aka)
1.Nhọrọ Ihe Ndị A Na-anaghị Ewu Ewu nke Ọla kọpa katode nke 1 (Cu-CATH-2) sitere na ụlọ ọrụ ọla kọpa electrolytic dị na Guizhou, Jiangxi, na mpaghara ndị ọzọ, yana ihe ndị na-adịghị ọcha zuru oke na ≤ 35 ppm.
2. Usoro Ịgbaze Ọkụ abụọ na-agbaze site na iji ọkụ ọkụ eletrik na-agbaze ugboro ugboro + ọkụ ọkụ na-agbaze ugboro ugboro, nke e ji ihe mkpuchi coal + graphite dị ọcha nke ukwuu kpuchie, ma jiri ikuku nitrogen/argon kpuchie ya nke ọma iji belata nnabata oxygen. A na-achịkwa ọdịnaya oxygen na-agbaze nke ọma na 5-15 ppm.
3. Ntugharị nke ọkara-na-aga n'ihu nke na-aga n'ihu nke na-aga n'ihu (usoro ịdọpụta ihe) nke nwere kristal graphite dị ọcha nke ukwuu. A na-achịkwa paramita traction nke ọma (ọsọ ịse ihe, oge nkwụsịtụ, na oge ịpụgharị azụ nke ọma). Ibu ingot: tọn 1.5–2.5, na-eme ka nhazi mkpụrụ dị n'ime dị mma nke ọma na enweghị nkewa dị mkpa.
4. Usoro Ịkpo Ọkụ: Ọkụ gas nke nwere mpaghara atọ, nke na-ekpo ọkụ otu ebe na 800–850 °C, oge ijide ≥ awa 4, na-ewepụ porosity dị ka ihe a na-atụba na nkewa nhazi nke ọma.
5. Mpịakọta hydraulic dị ọkụ nke tọn 3200–5000, oke mpịachi 30–80, okpomọkụ gbọmgbọm 750–800 °C, ọsọ ọpụpụ 30–80 mm/s, nke na-eme ka elu ahụ ghara inwe udidi oroma na obere ihe owuwu dị n'ime.
6. Ịse ihe osise / Ịkwado ihe osise. Eserese oyi dị iche iche jikọtara ya na imechi ihe dị n'etiti ugboro ole na ole (580–620 °C n'okpuru ikuku nchekwa). Enwere ike inweta ndidi nha ruo ±0.10 mm, ma ọ bụ ±0.05 mm maka ihe pụrụ iche achọrọ.
7. Mmecha ihe na-eme ka ọ dị mkpụmkpụ nke nwere mpịakọta isii + igwe anaghị agba nchara, na-eme ka elu ya sie ike. Ra ≤ 0.8 μm (Ra 0.4 μm dị ma ọ bụrụ na onye ahịa rịọ ya).
Ihe ngosi arụmọrụ dị mkpa (Nkezi nke 2024–2025)
● Ịdị ọcha nke ọla kọpa: 99.97–99.99%
● Ọdịnaya oxygen: ≤ 10 ppm
● Ọgbakọ eletriki: ≥ 101.5% IACS (20 °C)
● Ogologo A50mm: ≥ 38%
● Nha ọka: 0.015–0.035 mm (ọnọdụ mmịpụta mgbe ọkụ gasịrị)
● Usoro ntụgharị (ule ntụgharị 1 m): ≤ 5 mm
● Ndabere nha: Ọkọlọtọ ±0.15 mm; otu ndị a dọtara nke ọma ±0.08 mm
● Nrụpụta ihe dị n'elu: Enweghị mgbawa, mpịachi, ihe ndị dị n'ime ya, na udidi nke mkpụcha oroma
● Nnwale ugbu a nke Eddy: Dabara na GB/T 5126 Klas B